Amenajari interioare si exterioare


207318 afisăriCONTACT : 0758 509 509 NON STOP

 

Printre multe alte servicii aflate la dispoziția dumneavoastră, oferim de asemenea și servicii pentru realizarea lucrărilor de amenajări interioare și exterioare, atât la nivelul imobilelor personale cat și la nivelul imobilelor juridice. Pentru bunăstarea clienților și încheierea cu succes a intervenției, punem la dispoziție oameni calificați și autorizați în activitatea de executare a amenajărilor, prețuri corecte și eficiență garantată. FARA MIZERII?!

În cadrul activităților noastre vă punem la dispoziție diverse servicii precum :

Amenajări interioare

Montaj / Finisaj  : Gresie , faianță, parchet, mochetă, linoleu, marmură, granit

Igienizare / zugravit : Lavabilă, glet, tapet, vopsea

Montaj Gips carton (rigips)

Termoizolații / Hidroizolații

Montaj usi interioare

vopsea epoxidică

Sape

 

 Amenajări exterioare

Termoizolații / Hidroizolații

Montaj uși exterioare

Tencuieli decorative

Vopsire fațadă

Consolidări

Zidărie

Pavaje

 

De asemenea, pentru a pune accentul pe ideea de profesionalism, vă putem oferi numeroase motive pentru care puteți apela la firma noastră. Ne dovedim a fi parteneri de încredere deoarece avem o gama largă de servicii pe care le adaptam în funcție de nevoile clienților. Pentru serviciile prestate utilizăm aparatura și materiale de înaltă calitate și oferim garanție și facturi fiscale. Acordam consultanță tehnică atât înainte de începerea oricărui proiect cât și pe întreaga durata a desfășurării lucrărilor. Scopul nostru final este ca ambele părți să fie fericite.

 

CONTACT : 0758 509 509 NON STOP

Formular de contact

Completati formularul de contact cu toate solicitarile pe care le aveti si serviciile de care aveti nevoie, le vom analiza cu atentie si va vom raspunde cu o propunere care sa corespunda nevoilor dumneavoastra!

termenii si conditiile

 0758.509.509
NON STOP