Cadastru Topografie Proiectare si Vizualizare 3D

Proiectare si Vizualizare 3D 

Proiectarea și Vizualizarea 3D sunt unelte prin care putem crea și vizualiza proiecte într-un mediu virtual 3D fără ca acestea să existe fizic. Vizualizările 3D pot duce la o înțelegere mai bună a proiectelor și produselor dumneavoastră de către clienți oferindu-le o imagine mai completa asupra a ceea ce au de oferit. Soluțiile de vizualizare 3D vă vor ajuta să ilustrați și să promovați mai bine proiectele și produsele dumneavoastră.

Vă punem la dispoziție echipa și echipamentele împreună cu experiența noastră pentru a va oferi următoarele soluții:

  • Vizualizarea 3D arhitecturală presupune crearea în mediu 3D a proiectelor arhitecturale (modelare), aplicarea texturilor corespunzătoare (texturare) și iluminarea scenei pentru a oferi imagini finale (randări) cât mai realiste și naturale. Randările vor fi post-procesate pentru a le creste nivelul de detaliu și fotorealismul;
  • Vizualizarea 3D de produs presupune crearea produsului în mediu 3D (modelare), aplicarea texturilor corespunzătoare (texturare) și iluminarea scenei pentru a scoate în evidență liniile și trăsăturile produsului. Randările vor fi post-procesate pentru a avea un rezultat final cât mai detaliat și fotorealist;
  • Vizualizarile 3D pot fi transpuse în poze sau video în funcție de nevoile proiectului.

Vizualizările 3D pot fi foarte folositoare în procesul de promovare al proiectului sau produsului dumneavoastră, însă pot fi folositoare și în alte cazuri. Mediul 3D este foarte folositor pentru planificarea, organizarea, modificarea și amenajarea spațiilor interioare cât și cele exterioare, și prototiparea de produse noi.

 

Formular de contact

Completati formularul de contact cu toate solicitarile pe care le aveti si serviciile de care aveti nevoie, le vom analiza cu atentie si va vom raspunde cu o propunere care sa corespunda nevoilor dumneavoastra!

termenii si conditiile