Cadastru Topografie Proiectare si Vizualizare 3D


312791 afisăriProiectare si Vizualizare 3D 

Proiectarea și Vizualizarea 3D sunt unelte prin care putem crea și vizualiza proiecte într-un mediu virtual 3D fără ca acestea să existe fizic. Vizualizările 3D pot duce la o înțelegere mai bună a proiectelor și produselor dumneavoastră de către clienți oferindu-le o imagine mai completa asupra a ceea ce au de oferit. Soluțiile de vizualizare 3D vă vor ajuta să ilustrați și să promovați mai bine proiectele și produsele dumneavoastră.

Vă punem la dispoziție echipa și echipamentele împreună cu experiența noastră pentru a va oferi următoarele soluții:

 • Vizualizarea 3D arhitecturală presupune crearea în mediu 3D a proiectelor arhitecturale (modelare), aplicarea texturilor corespunzătoare (texturare) și iluminarea scenei pentru a oferi imagini finale (randări) cât mai realiste și naturale. Randările vor fi post-procesate pentru a le creste nivelul de detaliu și fotorealismul;
 • Vizualizarea 3D de produs presupune crearea produsului în mediu 3D (modelare), aplicarea texturilor corespunzătoare (texturare) și iluminarea scenei pentru a scoate în evidență liniile și trăsăturile produsului. Randările vor fi post-procesate pentru a avea un rezultat final cât mai detaliat și fotorealist;
 • Vizualizarile 3D pot fi transpuse în poze sau video în funcție de nevoile proiectului.

Vizualizările 3D pot fi foarte folositoare în procesul de promovare al proiectului sau produsului dumneavoastră, însă pot fi folositoare și în alte cazuri. Mediul 3D este foarte folositor pentru planificarea, organizarea, modificarea și amenajarea spațiilor interioare cât și cele exterioare, și prototiparea de produse noi.

 

Leica BLK360

Leica Geosystems, lider în industrie în tehnologia de măsurare, a lansat premiatul său scaner laser cu imagini 3D miniaturizate BLK360.

Scannerul laser simplifică colectarea de date de captare a realității așa cum sunt construite pentru lucrări în arhitectură, proiectare, construcții și inginerie.

Leica BLK360, cea mai mică, mai ușor de utilizat și cea mai puternică soluție de captare a realității din lume, permite profesioniștilor să capteze imagini sferice HDR la 360 de grade în câteva minute. BLK360 are o precizie de + -4mm la 10 metri și o rază totală de 0,6 - 60 metri.

În termen de trei minute, scanarea sferică a imaginii și a laserului este finalizată și gata de vizualizare în software-ul Autodesk ReCap Pro pentru aplicația mobilă, care rulează pe un iPad Pro. BLK360 reunește tehnologii exclusive pentru a oferi performanțe remarcabile, toate în timp ce simplifică procesul de scanare a imaginii 3D și de captare a realității prin simpla apăsare a unui singur buton. Leica BLK360 surprinde lumea din jur cu imagini panoramice colorate suprapuse pe un nor de puncte de înaltă precizie.

Folosind aplicația pentru dispozitivul mobil Leica Cyclone FIELD 360, BLK360 transmite imagini și date de cloud punct către un iPad sau datele finale ale proiectului către Cyclone REGISTER 360 sau Cyclone REGISTER 360 (BLK Edition) prin Wi-Fi.

Exportul simplu de fișiere LGS sau RCP face ca lucrul cu datele din cloud-ul de puncte din aval în suitele Leica Geosystems și Autodesk să fie simplu și eficient, permițând utilizatorilor să petreacă mai puțin timp prelucrând date și mai mult timp creând livrări semnificative.

BLK360 a câștigat deja câteva premii prestigioase din industrie, inclusiv Premiul PRISM pentru fotonică, Premiul iF Design, Premiul Red Dot Design și Premiul Geospatial World Innovation Award și a fost, de asemenea, un candidat la premiul CES Innovation Award.

Ce ofera Leica BLK360:

 • Rezoluție foto standard (15 megapixeli, sistem cu 3 camere)
 • Cel mai înalt nivel de precizie 3D (captură full-dome de 150 megapixeli)
 • Excelent pentru scanarea spațiilor mari sau a locațiilor în aer liber
 • Cameră bazată pe LIDAR

Leica Disto s910

Leica Disto s910 este un set complet de masuratori profesional, crescand considerabil productivitatea.

Masurarea punct cu punct: echipat cu tehnologia P2P Leica Disto s910 revolutioneaza procesul de masurare folosind un laser.

Sistemul Smart Base integrat permite masurarea punctelor dintr-o singura locatie.

Combinatia acestui sistem cu senzorul de inclinare integrat au deschis noi posibilitati de masurare.

Masuratorile sunt salvate in format DXF pentru a putea fi folosit cu programul Autocad usurand munca de birou.

Distanta maxima de masurare este de 300m, garantand cea mai buna precizie de masurare chiar in lumina puternica sau pe suprafete slab reflective. Principalele functii ale Leica Disto s910:

 • Masuratori de distante
 • Masuratori de suprafete sau volume
 • Masuratori de fatate
 • Masuratori inclinate
 • Masuratori punct cu punct
 • Masuratori de unghiuri
 • Ecran tactil
 • Salvarea datelor in format DXF
 • Transmisia datelor prin Wi-Fi sau Bluetooth, putand fi conectat la un laptop sau telefon mobil.
Formular de contact

Completati formularul de contact cu toate solicitarile pe care le aveti si serviciile de care aveti nevoie, le vom analiza cu atentie si va vom raspunde cu o propunere care sa corespunda nevoilor dumneavoastra!

termenii si conditiile

 0758.509.509
NON STOP