Interventii centrale termice / incalzire


351455 afisăriCONTACT : 0758 509 509 NON STOP

Menține o temperatură optimă și o calitate ridicată a aerului din locuința ta cu noi!

 

Printre multe alte servicii aflate la dispoziția dumneavoastră, oferim de asemenea și servicii pentru realizarea lucrărilor de Servisare și intervenție pentru instalațiile TERMICE, atât la nivelul imobilelor personale cat și la nivelul imobilelor juridice. Pentru bunăstarea clienților și încheierea cu succes a intervenției, punem la dispoziție oameni calificați și autorizați în activitatea de servisare, mentenanta si interventie pentru instalatiile termice , prețuri corecte și eficiență garantată. 

FARA MIZERII?!

În cadrul activităților noastre vă punem la dispoziție diverse servicii precum :

INTERVENȚIE / REPARAȚIE CENTRALĂ TERMICĂ

MONTAJ TERMOSTAT

SPALĂRE CHIMICĂ SCHIMBĂTOR PRIMAR

SPALĂRE CHIMICĂ SCHIMBĂTOR SECUNDAR

MONTAJ FILTRU MAGNETIC

CURĂȚAREA SAU ÎNLOCUIREA FILTRULUI "Y"

VERIFICAREA / ÎNLOCUIREA ROBINEȚILOR COLMATAȚI / DEFECȚI

MONTAREA FILTRULUI ANTIMAGNETITĂ

De asemenea, pentru a pune accentul pe ideea de profesionalism, vă putem oferi numeroase motive pentru care puteți apela la firma noastră. Ne dovedim a fi parteneri de încredere deoarece avem o gama largă de servicii pe care le adaptam în funcție de nevoile clienților. Pentru serviciile prestate utilizăm aparatura și materiale de înaltă calitate și oferim garanție și facturi fiscale. Acordam consultanță tehnică atât înainte de începerea oricărui proiect cât și pe întreaga durata a desfășurării lucrărilor. Scopul nostru final este ca ambele părți să fie fericite.

CONTACT : 0758 509 509 NON STOP

Formular de contact

Completati formularul de contact cu toate solicitarile pe care le aveti si serviciile de care aveti nevoie, le vom analiza cu atentie si va vom raspunde cu o propunere care sa corespunda nevoilor dumneavoastra!

termenii si conditiile

 0758.509.509
NON STOP