Detectie Utilitati Ascunse


23311 afisăriCONTACT : 0758 509 509 NON STOP

 

PRET MAXIM 1 EURO/ MP     

 

COMANDĂ MINIMĂ 100 EURO

 

Echipamente:   Detectie pierderi apa

C-THRUE - GPR PENTRU STRUCTURI DE BETON

TESTARE NEDESTRUCTIVĂ C-thrue este un radar de penetrare la sol (GPR) all-in-one pentru scanare precisă și analiză în timp real a structurilor de beton. Companiile de construcții și servicii, precum și inginerii civili și structurali pot îmbunătăți modul în care localizează armăturile, golurile, cablurile post-tensiune, cavitățile, conductele și orice alte obiecte îngropate în structură înainte de tăierea sau găurirea în beton.

VEZI PRIN STRUCTURI DE BETON ȘI REVELAȚI DATE ADEVĂRATE C-thrue este o soluție ușor de utilizat și robustă pentru a vedea prin structuri concrete și a dezvălui date adevărate care duc la luarea deciziilor optime. Soluția este potrivită pentru toate șantierele și operațiunile de construcții, inclusiv renovarea clădirilor, pasajele superioare, podurile și tunelurile, precum și pentru analiza detaliată a proiectului original de inginerie și comparația cu structura așa cum este construită.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII Sondaje mai clare și mai rapide: detectarea armăturilor de primul și al doilea nivel datorită polarizării duble a sistemului. Burghiu sigur în structura inspectată: Îmbunătățiți siguranța înainte de tăiere sau găurire în beton cu armătură / gol capabilități de perspectivă automată. Afișaj complet vizibil, multi-touch: datele afișate pe ecran nu sunt niciodată ascunse de mâner sau de mâna utilizatorului. Interpretarea simplificată a datelor: luarea deciziilor optime susținută de vizualizarea datelor achiziționate în modele 3D. Precizie crescută a datelor: un sistem automat de poziționare și navigare elimină toate grilele manuale de hârtie predispuse la erori. Vizualizare avansată a datelor: realitate augmentată pentru vizualizarea și partajarea datelor 3D, în timp real sau la intervale după achiziție. Achiziție și analiză automată de date: detectarea automată a primului strat de bare și exportul rezultatelor. Soluție flexibilă: sistem ușor, compact și transportabil pentru operațiunile utilizatorilor și șantierele de construcții.    

Sistemul Leica DSX cu sistemul GPS Leica GG04

Leica DSX este un instrument nedistructiv folosit pentru detectarea si cartografierea utilitatilor ascunse repede si precis( GPR - ground penetration radar). Software-ul furnizeaza o vizualizare clara, precisa si instantanee a utilitatilor din teren (tomografie). Sistemul foloseste o antena de 600Mhz masurand pana la 2m adancime in functie de conditiile terenului:

 • Aceasta asigura o detectare fina si precisa a utilitatilor fara cunostiinte avansate.
 • Detectarea si cartografierea utilitatilor in cativa pasi gratie unei interfete intuitive.
 • Scanare oriunde si oricand.
 • Detectarea oricarui tip de utilitati la rezolutie inalta pentru asigurarea zonelor de evitat.
 • Verificarea utilitatilor detectate cu suportul unui algoritm avansat.
 • Generarea hartilor cu utilitati compatibil cu orice sistem de coordonate prin sistemul GPS in timp real.
 • Exportul datelor masurate in formate DXF sau DWG pentru a putea fi folosit in Autocad.
 • Exportul raportului in format PDF.

 

GEORADAR LEICA DSX

 • Adâncime de detecție 2m
 • Detectează cabluri electrice, țevi subterane, conducte, cavități( canalizare și alte goluri subterane care nu sunt vizibile cu ochiul liber)
 • Putem livra raport de lucru detaliat cu fiecare țeavă, cablu sau conductă detectată în subteran
 • Vă putem organiza aceste informații pe o mapă cu puncte GPS trasate cu toate informațiile despre cablu, țeavă sau conducte îngropate

 

Aplicații:

 • Scanare si evaluare beton  - Măsurarea stratului de asfalt, beton precum și integritatea structurilor
 • Localizare utilităti                - Localizarea și maparea conductelor și țevilor din metal, plastic sau beton
 • Drumuri și poduri                 - Măsurarea stratului de asfalt, beton precum și integritatea structurilor
 • Infrastructuri                        - Inspectare integritatii structuri, analiza deteriorarii si imagistică crăpaturilor
 • Minerit și cariere
 • Geotehnic și mediu
 • Arheologie
 • Militar
 • Criminalistică
 • Agricultura și silvicultură
 • Soluții personalizate

 

LEICA ULTRA

Economisim timp, creștem eficiența, câștigam mai multă încredere în rezultatele noastre cu sistemul Leica Ultra, cel mai avansat sistem de localizare de precizie. Rețelele de infrastructură subterană existente pot fi complicate. Căile complexe de conducte și cabluri se extind continuu la scară globală și nu a fost niciodată mai important să se obțină informații precise despre pozițiile lor. Protejarea activelor existente sau planificarea pentru viitoarele instalații necesită informații precise și fiabile. Integrând procesarea inteligentă a semnalului cu moduri de operare flexibile unice, Leica ULTRA System localizează cu precizie liniile de utilități îngropate pentru săpături subterane sigure și inspecții de utilități.

Performanță remarcabilă, cu ușurință și flexibilitate operațională.

Optimizare specifică pentru industria de localizare a utilităților

Configurare pentru medii provocatoare Localizatorul de sistem Leica ULTRA poate fi configurat pentru diferite medii de proiect și are disponibile peste 100 de frecvențe de operare programabile. Modurile de programare pot adapta circuitele de la bord pentru a oferi în mod repetat rezultate de precizie îmbunătățite.

Cele mai bune frecvențe în medii aglomerate Atunci când lucram în medii aglomerate, sistemul Leica ULTRA încorporează măsurarea interferenței mediului (AIM), care analizează digital zona înconjurătoare pentru zgomot și recomandă cele mai bune frecvențe pentru rezultate precise.

Localizam utilitățile când accesul este obstrucționat Va exista întotdeauna o ocazie în care o utilitate îngropată rulează aproape sau sub o obstrucție. Cu Offset Measuring, sistemul Leica ULTRA poate localiza linia țintă atunci când nu este posibil accesul direct de sus. Funcția unică permite software-ului să calculeze offsetul orizontal (afișat utilizatorului) și funcția utilizează datele disponibile pentru a estima orizontală și distanta verticala (adancime). Controlam transmițătorul direct de la receptor cu o legătură de comunicație Bluetooth între receptorul Leica ULTRA Systm și transmițător. Economisim timp și îmbunătățim eficiența prin simpla controlare a transmițătorului de la receptor. Afișajul LCD este vizibil în toate condițiile, inclusiv în lumina directă a soarelui. Un afișaj mare asigură o încredere maximă în informațiile afișate, cu funcția busolei, săgețile de ghidare, puterea semnalului și ghidarea unică a busolei sonore, asigurând o încredere maximă în orice moment.

Integrare GNSS și GIS O caracteristică unică a sistemului Leica ULTRA permite să ne conectam la două utilități în același timp și să comute de la distanță între frecvențele alocate dedicate economisind timpul necesar pentru localizarea mai multor servicii. Concluzia - acest aparat de detectie este destinat a fi utilizat pentru următoarele aplicații:

 • Detectarea și localizarea serviciilor subterane: cabluri și conducte metalice.
 • Localizator: detectarea și localizarea utilităților cu utilizarea accesoriilor aprobate.
 • Localizator: estimarea adâncimii unui serviciu subteran sau accesoriu
 • Localizator cu Bluetooth: comunicare de date cu aparate externe.

 

LEICA ULTRA ADVANCED

 • Adâncime de detecție 5 m
 • Detectează și localizează cabluri și conducte metalice subterane
 • Detectarea defectelor
 • Identificarea traseului circuitelor
 • Detectarea articulatiilor prin cablu

         Aplicații:

 • Cartografiere subterană
 • Localizator: detectarea și localizarea utilităților cu utilizarea accesoriilor aprobate
 • Localizator: estimarea adâncimii unui serviciu subteran sau accesoriu
 • Localizator cu Bluetooth: comunicare de date cu aparate externe

Ground Penetrating Radar ( GPR ) este o metodă geofizică care folosește unde radio pentru a transpune imaginea la suprafață de obicei cu o frecvență cuprinsă între 10 MHz și 2,6 GHz. GPR poate avea aplicații într-o varietate de medii, inclusiv roci, sol, gheață, apă dulce, trotuare și structuri. 

Serviciul de scanare cu georadar vizează să evidențieze diverse amplasamente ale utilităților de toate tipurile,  conducte, cabluri, țevi, armaturi,   obiecte metalice și nemetalice, fundații, apă și goluri în sol și multe altele într-o formă nedistructivă, neafectând în nici un fel zonele investigate.

Rapid și precis,  dispozitivul georadar funcționează pe baza emiterii de impulsuri electromagnetice în sol sau în structura de interes care se reflectă și mai apoi sunt recepționate de către utilaj.  Practic se măsoară timpul în care impulsurile emise în pământ  se întorc către utilaj.

Impulsurile radar străbat solul, iar viteza lor este influențată în funcție de proprietățile fizică-chimice ale materialelor pe care le traversează. Proprietățile dielectrice ale materialelor străbătute vor duce la viteze diferite de reflexie și refracție a impulsurilor  deducându-se astfel adâncimea și volumul obiectelor din sol. Cu ajutorul sistemului de localizare prin satelit datele colectate pot fi transpuse și marcate pe sol cu o acuratețe foarte precisă.

Este un sistem GPR complet pentru scanare cu acuratețe în timp real a structurilor din beton. Companiile de construcții cât și constructori civili își pot îmbunătății felul în care localizează armături, conducte, cabluri cu și fără tensiune, goluri sau cavități precum și alte obiecte in structura înainte de a debita sau găuri in beton.

Seba KMT - Sistem acustic de detectare a scurgerilor HL 7000

SebaKMT are reprezentanți în 130 de țări din întreaga lume, cu personal excelent pregătit și cu cea mai modernă tehnologie. Cu aceasta avem cea mai cuprinzătoare rețea de servicii și consultanță din industrie.

Într-o rețea de conducte de apa potabilă, sunt necesare acțiuni rapide şi eficiente pentru a preveni risipirea unui volum mare din preţiosul lichid. 

Operarea simplă și fiabilitatea tehnologiei SebaKMT oferă soluţii perfecte pentru acest lucru.

Ca etapă ulterioară măsurătorilor zonale, prin prelocalizare se restrânge mult zona de căutare a pierderii. 

Aceasta se poate face cu ajutorul loggerilor de zgomot, care pot fi utilizaţi în mai multe moduri de lucru, cel mai performant fiind modul de lucru „Reţea”, mod în care se poate face şi localizare exactă, prin corelare. 

Alternativ, în zonele indicate ca fiind „cu probleme”, cu ajutorul aparatelor dedicate, se poate asculta reţeaua în puncte de contact direct accesibile, cum ar fi hidranții, vanele, sau alte armaturi.

Pentru localizarea exactă a pierderilor, SebaKMT oferă mai multe tehnologii, destul de diferite intre ele (corelatoare, microfoane la teren, detectoare de gaz trasor, etc.). 

Scopul tuturor soluțiilor SebaKMT în acest domeniu este de a evita efectuarea mai multor sondaje și efortul asociat acestora, de a limita spaţiul de lucru exact la zona în care este localizată pierderea şi evident de a diminua drastic costurile aferente acestor intervenţii.

Echipamentul utilizează tehnologia modernă de procesare a semnalului digital (DSP) pentru a recunoaște clar sunetul de scurgere, chiar și atunci când există mult zgomot în mediu. Sunetele nu sunt percepute doar audibil, ci sunt afișate și grafic folosind tehnologia de analiză dual-segment (DSA) ultra-modernă. 

Formular de contact

Completati formularul de contact cu toate solicitarile pe care le aveti si serviciile de care aveti nevoie, le vom analiza cu atentie si va vom raspunde cu o propunere care sa corespunda nevoilor dumneavoastra!

termenii si conditiile

0758.509.509
NON STOP