Transport Marfa si Relocari


354855 afisăriCONTACT : 0758 509 509 NON STOP

TRANSPORT IN BUCURESTI SI ILFOV

Suntem organizați

Fie că te muți la câteva străzi distanta sau în alta zona, apelând la noi ai garanția unei mutări fără bătăi de cap, pentru ca noi venim în întâmpinarea clienților nostri cu o gamă completă de servicii de transport marfa.

Efectuam transport local si national in limita unui volum de 20 m³, pentru transport punem la dispozitie dube de 3.5 T Volkswagen Crafter CUB CU LIFT!!cu o inaltime de 2.30m, lungime de 4.35m si o latime de 2.10m.

GARANTAM PROFESIONALISMUL NOSTRU PRIN ASIGURAREA BUNURILOR TRANSPORTATE

 

OFERIM SERVICII COMPLETE DE TRANSPORT MARFA SI MUTARI

Transport mobila si mobilier

Mutari si relocari

Transport marfa

Transport marfa colete

Transport marfa paletat

Transport marfa ADR (substante periculoase)

Foarte atenți cu lucrurile tale

Sa avem grija de bunurile tale este una din cele mai importante priorități pentru noi, tocmai de aceea folosim doar materiale de cea mai buna calitate pentru transportul și împachetarea obiectelor ce trebuie mutate. Suntem mândri cu profesionalismul echipei GalaxyMedia, atenția deosebită la obiectele mutate fiind printre avantajele care ne recomandă. Ne îndeplinim treaba cu răbdare, grija și amabilitate

CONTACT : 0758 509 509 NON STOP

Formular de contact

Completati formularul de contact cu toate solicitarile pe care le aveti si serviciile de care aveti nevoie, le vom analiza cu atentie si va vom raspunde cu o propunere care sa corespunda nevoilor dumneavoastra!

termenii si conditiile

 0758.509.509
NON STOP